Хүнсээ зөв сонгож хэрэглэснээр хөгшрөлт удаан явагддаг байна. Эдгээр антиоксиданттай хүнсийг өдөр бүр хэрэглээрэй.
Жимс, жимсгэнэ
Жимс, жимсгэнүүдэд хамгийн их антиоксидант бий. Мөн жимсэнд агуулагдах бусад амин дэм, витамин С нь үрэвсэлтэй тэмцэж, дархлааг дэмждэг.
Загас
Загасанд омега-3 ихээр агуулагддаг бөгөөд энэ нь тархи, зүрхийг тэжээдэг. Мөн арьсыг чийгшүүлж, зөөлөн болгоно.
Авокадо
Салат, соус, шөл, смүүти зэрэгт ашигладаг авокадо нь уураг болон бусад амин дэмээр баялаг.
Сэтгэгдэл ( 0 )