НЭГ СЭДЭВ - НЭГ САР I Бид сүүнээс холдож, тэд ойртоод юу болов

Нэг аяга cүү кальцийн өдрийн хэмжээний 28 хувийг хангадаг

2023 оны 11 сарын 10   |   0

САЙН ЖИШИГ | “Путонхуа” сургууль 750 сурагчаа СҮҮГЭЭР ХАНГАХ бэлтгэл хангажээ

2023 оны 11 сарын 08   |   0

Г.Амарсанаа: Сурагчдын үдийн хоолонд сүү, цагаан идээ хэрэглүүлэхэд маш сайн үр дүн гарсан

2023 оны 11 сарын 08   |   3

О.Гал-Очир: 1,5 метрээс доош тунадаг ХҮНД ХИЙН хордлогыг хүүхдүүд сүүгээр тайлна

2023 оны 11 сарын 06   |   0

ҮДИЙН ЦАЙ I Бид сүүнээс холдож, тэд ойртоод юу болов

2023 оны 11 сарын 06   |   5

Олон улсад “СУРГУУЛИЙН СҮҮ” хөтөлбөр хэрхэн хэрэгждэг вэ?

2023 оны 11 сарын 03   |   0

Монголчууд өдөрт дунджаар 40 гр сүү, сүүн бүтээгдэхүүн хэрэглэж байна

2023 оны 11 сарын 03   |   0

Улс орнуудын СҮҮНИЙ ХЭРЭГЛЭЭ ба ҮДИЙН ЦАЙ

2023 оны 11 сарын 02   |   0

Хүүхдийн шүд хэврэг, ясны сийрэгжилттэй болж байгаа нь сүүний хэрэглээ багассантай холбоотой

2023 оны 11 сарын 02   |   1

Сурагчид "Үдийн цай"-наас ИЛЧЛЭГ авч чаддаг уу?

2023 оны 11 сарын 01   |   0

Арваннэгдүгээр сарын сэдэв - “Үдийн цайг сүүтэй болгоё”

2023 оны 11 сарын 01   |   1
Top