“Хүнс үйлдвэрлэлийн зохистой дадал” сэдэвт сургалт өнөөдөр буюу 05 дугаар сарын 28-ны өдөр танхимаар зохион байгуулагдаж байна.
Сургалтын зорилго:
- Зохистой дадалын мэдлэг олгох GAP, GMP, GHP
- HACCP-г нэвтрүүлэх талаар мэдээлэл өгөх
- Хүнс үйлдвэрлэлийн хэлхээн дэх аюултай байдлыг илрүүлж, тогтоож, үнэлэх, хяналтыг бий болгох юм.
Сургалтаар Хүнсний эрүүл ахуй, аюулгүй байдлыг үндсэн ойлголт, Хөдөө аж ахуйн зохистой дадал, Хүнсний үйлдвэрлэл, үйлчилгээнд мөрдөх эрүүл ахуй, үйлдвэрлэлийн зохистой дадал зэрэг сэдвийг судлаж байна.
Сэтгэгдэл ( 0 )