Амттай хоол хийх нууц жороос ...

Автор | Zindaa.mn
2011 оны 06 сарын 05

О Эсгэж буй гуриланд чанаж хөргөсөн төмс хийвээс улам хөвсгөр сайхан болно. Нэг кг гуриланд 2-3 дунд хэрийн төмс таарна.

О Цөцгийг улам амтлаг, өнгөлөг болгоё гэвэл дотор нь бага зэрэг хуурай уураг хийж өгнө.

О Төмсийг шарахын өмнө хайруулын тавгаа алчуураар хаттал нь арчваас төмс хуурай гялалзсан өнгөтэй болно.

О Төмсийг чанаж байх үедээ бага зэрэг ногоон гоньд нэмбэл улам амтлаг болно.

О Хүүхдийн будааг хэдэнтээ усаар угаасны дараа чанавал бүхэлгүй өнгөлөг болно.

О Гоньдны үрийн нунтгийг өвөл амтлан ногооны оронд хэрэглэхэд тохиромжтой. Ийм нунтгаа шилэн саванд хадгална.

О Чанасан махыг том хэрчээд буцалсан усанд хийж, дараа нь маш бага гал дээр шарваас шүүслэг болно.

О Удаан хадгалсан ногоог эхлээд халуун, дараа нь хүйтэн усанд хийгээд шинэ юм шиг болгож болно.

Zindaa.mn-Үндэсний чөлөөт мэдээллийн портал

Сэтгэгдэл ( 1 )

Сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй.
otgonzorig(103.10.20.80) 2014 оны 10 сарын 30

mash goe jor bn vnxeer cak

0  |  0
Top