"Ковид-19" цар тахлын нөхцөл байдалтай холбогдуулан тогтоосон Бүх нийтийн бэлэн байдлаын зэргийг маргаашнаас /2021.02.23/ эхлэн сулруулж, өндөржүүлсэн бэлэн байдлын зэрэгт шилжиж байгаа. Үүнтэй холбоотойгоор ААН-үүдийн 95% нь үйл ажиллагаагаа нээж байгаа юм.
Энэ хүрээнд хоол үйлдвэрлэлийн үйл ажиллагаанд тавигдах тусгай нөхцөл, шаардлагыг танилцуулж байна.
Ресторан, баар, кафе, цайны газар, сүлжээ хоолны газар, хүргэлтийн хоол, кофе шоп, буфет нь үйл ажиллагаа явуулахдаа дараах тусгай нөхцөл, шаардлагыг мөрдөнө.
Сэтгэгдэл ( 0 )