Сайхан хооллоорой: Хонины махтай Шотланд шөл

Автор | Zindaa.mn
2012 оны 07 сарын 27
- 4ш давсалсан хонины хавирга
- 2ш хүнсний навч
- 2ш лууван, жигд хэрчсэн
- 2ш шар манжин
- 2ш цоохор майлз
- 1ш (гогод), чимэглэлд
- 1/3 аяга (80гр) (арвай )
- давс, перц


Кастрюльд давсалсан хонины хавирга, навчаа хийнэ. Дээрээс нь 6 аяга (1.5 литр) ус хийн таглана. Махаа нэг сайн буцалган галаа багасгана. Шөлөө маш зөөлөн хутган дээгүүр нь хөөсрөх хөөс, тос зэргийг хамж аван буцааж таглан 1 цаг орчим буцалгана.
Дээрээс нь лууван, шар манжин, гогод, арвай зэргийг хийнэ. Хавиргаа гаргаж ирэн яснаас нь салгана. Махаа шөлөндөө хийн давс болон перцээр шөлөө амтална. Ингээд таваглан олгоно. Дээр нь яншуйг чигмэглэл болгон тавиж болно.

Сэтгэгдэл ( 0 )

Сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй.
Top