|
Орц:
мах, ясны шөл 200гр
шинэ улаан лооль 150гр шар лууван 20гр яншуй 8гр бөөрөнхий сонгино 25гр сармис 10гр гурил 10гр цөцгийн тос 20гр давс, перец амт оруулах хэмжээгээр |
|
| 1. Мах, ясны шөл бэлтгэнэ. 2. Шинэ улаан лооль, шар лууван, сонгино, сармисыг нарийн шүүрээр машиндаж дээр нь 10гр цөцгийн тос хийж зөөлөн галаар 10 минут хуурна. 3. Жоронд заасан гурилыг цөцгийн тостой хольж зөөлөн галаар сайтар хуурч бэлтгэнэ. 4. Машиндаж хуурсан ногоонууд дээр мах, ясны шөлөө нэмж зөөлөн галаар 10 минут буцалгана. 5. Үүн дээрээ цөцгийн тостой хуурсан гурилаа хийж бөөнгүй болтол нь хутган дахин 10 минут зөөлөн галаар буцалгаж зутан шөл бэлэн болно. Шинэ цөцгийн тосоор шөлийг амталбал сайхан амтлаг болно. |
|

Сэтгэгдэл ( 0 )