Хүнс үйлдвэрлэгч худалдаалагч, хүнсний чиглэлийн үйл ажиллагаа эрхлэгч нар хүнсний түүхий эд, бүтээгдэхүүнийхээ хадгалалтын горим нөхцөлд анхаарах, температурын бүртгэлийг тухай бүрд бүртгэх, хүнсний бүтээгдэхүүнийг лабораторийн шинжилгээнд хамруулах, хүнсний бүтээгдэхүүнийг зориулалтын тээврийн хэрэгслээр тээвэрлэх, шинээр хүнсний чиглэлийн үйл ажиллагаа эрхлэгчид хяналтын байгууллагад заавал бүртгүүлэх зэргээр ХУУЛЬ ДҮРЭМ ЖУРМЫГ ЧАНД МӨРДӨЖ АЖИЛЛАХЫГ ЗӨВЛӨЖ БАЙНА.
ИРГЭД, ХУДАЛДАН АВАГЧДАД: Хадгалах хугацааг харж шалган худалдан авалт хийх, гарал үүсэл шинжилгээний бичгийг шаардах зэрэг хэрэглэгчийн хяналт чухал шаардлагатай юм.
Эх сурвалж: ХХААХҮЯ
Сэтгэгдэл ( 1 )
Niitiin hoolni salbar gj hen durtai n us.noostoi.huruu humstaigaa hool uildverledeg bolje.Tavan tansag hoolni gazriin hool hdg.hurgedeg huuhnii us.hums yavaa.Togooch.uilchilgeenii ajilchin hunii hamgiin ariun tseverch baih shaardlagiig ogt medehgui.laiv hiij bgaag n haraad .muuhai .bohir zavaan gj bodoh uom.Malgai.beelnii.amnii haalt ogt hereglehgui uom.МХГ gj bhgui bolson uu.