Амттай зөвлөгөө: Жимстэй тарган цэлцэгнүүр хийх арга

Автор | Zindaa.mn
2015 оны 04 сарын 03

Орц: 
Цэлцэгнүүр 90 гр Йогурт 150 мл
Нунтаг сахар 4 гр Хөлдөөсөн гүзээлзгэнэ 30 гр
Хөлдөөсөн бөөрөлзгөнө 30 гр Хөлдөөсөн үхрийн нүд 30 гр
Ус 125 мл  

Алхам 1

Цэлцэгнүүр хийхийн тулд бидэнд хуурай жимсний цэлцэгнүүр дурын жимсний тараг, эсвэл зөөхий, нунтаг сахар, хөлдөөсөн жимснүүд хэрэг болно.


Алхам 2

Цэлцэгнүүр бэлдэхдээ усаа уутан дээр заасан жороос хоёр дахин бага авах хэрэгтэй шүү.


Алхам 3

Усаа халаагад нунтаг бодисоо уустал нь хутгана. Бэлэн болсон цэлцэгнүүрээ хөргөнө.


Алхам 4

Холигчондоо йогурт хөрсөн цэлцэгнүүр хоёроо хийж сайтар хутгана.


Алхам 5

Аягандаа жимсээ хийж өгнө.


Алхам 6

Жимсэн дээрээ бэлэн болсон шингэнээ нэмээд хөргөгчинд хийнэ. Ингээд бидний десерт бэлэн боллоо.






 

Сэтгэгдэл ( 1 )

Сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй.
сарангэрэл(202.70.46.214) 2024 оны 10 сарын 12

Маш гоё амттай

1  |  0
Top