Та бүхэндээ энэ удаад бидний өдөр тутмын хэрэглээ болсон ч төдийлөн өөрсдөө хийж чаддаггүй тараг бүрэх талаар оруулахаар боллоо.
Орц :
Сүүгээ буцалгасны дараа хөргөж бүлээсгэнэ.Сүүнээсээ хэсэг сүүг таслан авч ( 100 орчим грамм ) хөрөнгөө хийн сайтар хутгана.Дараа нь бүхэл сүүндээ хөрөнгөө хийж самарч сүүгээ халуун бүлээн болмогц өөр саванд юүлж хучин тасалгааны хэвийн темпратурт 2-4 цаг байлгана.Ингэснээр таны амтат тараг бэлэн болно.
Хөрөнгө болон юүлж хучсанаас хойшхи темпратураас хамааран тарагны амт өөрчлөгддөг.Гашуунгүй элгэн тарагны хөрөнгөөр хийсэн тараг сайхан болдог.Мөн темпратураа сайн зохицуулахгүй бол халуудвал шар ус гарна , хүйтэдвэл муу бүрэлддэг байна.
Мөн тарагны ач тус маш их юм шүү.Хоол боловсруулалт болон бодисын солилцоог сайжруулах ба жин хасч хоолны дэглэм барихад нэн тохиромжтой кальциар баялаг бүтээгдэхүүн билээ.
Сэтгэгдэл ( 11 )
BI BOL SEX PORNO HIIHED bELEN UTASNII DUGAAR 99202843- EM
허ㅑㅐㄹㅇ
тараг биед сан
muuhai novsh
Баярлалаа!!!
Тараг идэх нь сайн :x
Тараг хийх хэрэгтэй Идэх ёстой
15-35 насныханд зориулсан ӨНДӨР БОЛГОХ НУУЦ номыг ИНТЕРНОМ, МИР, МАЖЕСТИК, АЗ ХУР, АЛТАНТӨГРӨГ, ГОЛДЭН БҮҮК номын дэлгүүрээс худалдан аваарай. үнэ: 22 000₮