Сармисыг бид хоол амтлах хамгийн сайн хүнс гэдгийг сайн мэддэг. Харин жилийн өмнөөс хэсэг эрдэмтэд судалгаа хийсний үр дүнд сармисыг элдэв өвчнөөс урьдчилан сэргийлэхэд нэн ашигтай гэдгийг баталсан. Сармисыг цусны даралт ихсэх, зүрхний титэм судасны нарийсал, зүрхний шигдээс зэрэг зүрх, цусны бүхий л өвчнөөс урьдчилан сэргийлэх эм болгон ашиглаж байна.
Сармис нь маш хүчтэй антиоксидант бөгөөд зүрхний өвчин, төрөл бүрийн хорт хавдар болон Альцгеймер өвчнөөс урьдчилан сэргийлэх, тэдгээр өвчний хортой хэсгүүдэд маш сайн хүрч үйлчилдэг байна. БНХАУ-ын Зянсу мужийн өвчний хяналт, урьдчилан сэргийлэх төвийн явуулсан судалгаагаар долоо хоногт багадаа хоёр удаа түүхий сармис идэж занших нь хүмүүс уушигны хорт хавдар тусах эрсдэлийг 44 хувиар багасгасан нь батлагдсан байна.
Өлөн ходоодтой байх үед сармис идэх нь яагаад хэрэгтэй вэ?
Энэхүү аргыг маш олон хүмүүс мэддэг. Хоосон ходоодтой байх үед сармис идэх нь тэр чигтээ байгалийн антибиотик болдог байна.
Хэрвээ та өглөө босоод сармис иддэг бол ходоодонд элдэв нян бактери сууж чаддаггүй. Мөн өлөн ходоодон дээр сармис идэх нь хоол боловсруулалт нэн сайн бөгөөд мэдрэлийн системийг ч дэмжиж өгдөг байна.
Сармис хүний биеийг хоргүйжүүлэхэд туслах хамгийн үр дүнтэй хүнсний бүтээгдэхүүн юм. Анагаах ухааны энэ салбарынхан шимэгч хорхой, чихрийн шижин, сэтгэл гутрал мөн хорт хавдар гээд олон төрлийн өвчнөөс урьдчилан сэргийлнэ.
Сэтгэгдэл ( 5 )
Shuud zalgij boloh u zajilahr ogiod bdgin
Сүү уугаад сүүгээр амаа зайл юу ч үнэртэхгү
amnaas unerteh evgui uneriig shiidvel hun bolgon idne. ur duntei sain zuil l gej bodoj bn
Idej uzeegui ee hodood asuudaltai humuust bol tohirohgui BH daa
ogloo am l jooxon xetsuu unertex yum bilee