Бараа, бүтээгдэхүүний хүргэлтийн үйлчилгээнд өгөх зөвлөгөө

Автор | Zindaa.mn
2020 оны 11 сарын 12

Ачаа тээврийн байгууллагад:

  • Өглөө бүр ажилтнуудын биеийн халуун үзэж тэмдэглэх
  • Ажлын байрыг тогтмол цэвэрлэх
  • Хана, шал зэрэг хатуу гадаргууг 1л усанд 25мл белизна хийж халдваргүйжүүлэх
  • Агаар сэлгэлт хийх
  • Спиртэн суурьтай гар халдваргүйжүүлэгч байршуулах
  • Ачаа, тээшийг зайтай байрлуулах
  • Агуулахын ажилчид тусгай хувцас өмсөх, дараа нь халдваргүйжүүлэх
  • Агуулахын ачаа, барааг халдваргүйжүүлэх
  • Нэг дор олуулаа сууж хооллохгүй байх

Хүргэлтийн ажилтанд:

  • Амны хаалт зүүх
  • Бээлий өмсөх
  • Спиртэн суурьтай гар халдваргүйжүүлэгч тогтмол хэрэглэх
  • Жолооны хүрд, шалавч, бариул зэрэг хатуу гадаргууг арчиж цэвэрлэх
  • Төлбөр, тооцоог аль болох карт болон цахимаар хийх
  • Хүн хооронд 1.5-2 метр зай барих

Үйлчлүүлэгчид:

  • Амны хаалт зүүх, бээлий өмсөх
  • Сав, баглаа, боодол задарсан эсэхийг шалгах
  • Сав, баглаа, боодлыг савантай эсвэл 1л усанд 25мл белизна хийж арчих
  • Бараа, бүтээгдэхүүнийг мөн арчиж цэвэрлэх
  • Гаднах сав, баглаа, боодлыг хаях
  • Гараа сайтар савандаж угаах, халдваргүйжүүлэх
  • Халдварын тархалт өндөр улс орноос аль болох онлайн захиалга хийхгүй байх

Сэтгэгдэл ( 0 )

Сэтгэгдэл бичихдээ хууль зүйн болон ёс суртахууны хэм хэмжээг хүндэтгэнэ үү. Хэм хэмжээг зөрчсөн сэтгэгдэлийг админ устгах эрхтэй.
Top